Mijn naam is Monique Gering. In mijn atelier aan huis restyle ik oude meubeltjes en geef tweedehands een nieuwe kans. Mijn man Erwin helpt me hierbij waar nodig. 

Deze meubels bied ik te koop aan via diverse kanalen (deze website, Facebook, sites, markten). 

Door diverse opleidingen, scholingen (Academie voor Beeldende Vorming, Verftechnieken) en ervaring heb ik een eigen stijl ontwikkeld, maar pas ik me  ook gemakkelijk aan aan de vraag van de klant.
 

Daarnaast zijn er kinderfeestjes, workshops en teamuitjes mogelijk bij moColours. Door mijn musisch-agogische achtergrond (HBO-Jeugdwelzijnswerk) kan ik begeleiding op maat bieden aan diverse doelgroepen, zoals kinderen in verschillende leeftijdsgroepen. Ook ouderen en mensen met een verstandelijke en/of visuele beperking zijn hier van harte welkom, om hun creatieve kanten verder te ontwikkelen.